Levering

Levering (artikel 4, Algemene Voorwaarden)

1. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
2. In het kader van de regels van de koop op afstand betreft de leveringstermijn officieel maximaal 30 dagen. BINK  lampen streeft ernaar uw bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling te versturen. Bij afwijkende levertijd ontvangt u van ons bericht. Als blijkt dat een bestelling niet of alleen gedeeltelijk kan worden uitgevoerd
doordat het bestelde niet meer leverbaar is of vertraging heeft, ontvangt u van ons bericht. Bij overschrijding van de maximale levertijd van 30 dagen heeft u het recht uw bestelling kosteloos te annuleren. Hiervoor dient u een email of brief aan BINK lampen te sturen. Betalingen zullen in dat geval binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw bericht aan u worden teruggestort.
3. BINK lampen verstuurd via POSTNL. De producten worden aangetekend verstuurd en zijn tot een bedrag van € 500 verzekerd.
4. BINK lampen behoudt zich het recht om zelf voor aflevering te zorgen.
5. Aan de leveringsplicht van BINK lampen zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door BINK lampen geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering.
6. De verzendkosten worden tijdens het afrekenen van uw bestelling aan u doorberekend.
Bedrag is afhankelijk van de zwaarte en grootte van de order. Voor bestellingen die buiten Nederland moeten worden afgeleverd, kunt u voor de verzendkosten contact met ons opnemen.
7. Gedurende het transport van de producten zal BINK lampen het risico dragen in geval van schade, diefstal of verlies van de producten. Op het moment van aflevering is BINK lampen niet meer verantwoordelijk en zal dit risico op u overgaan.
8. Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

nl_NLNederlands