Ruilen & retourneren

Ruilen & retourneren

We willen graag dat je blij bent met je aankoop en verontschuldigen ons als je dat niet bent. Wat je reden ook is waardoor je niet tevreden bent, we willen graag voor alle producten die wij leveren zorgen dat je kunt ruilen en retourneren zolang de volgende voorwaarden van toepassing zijn:

Overeenkomstig met de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft u het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 7 werkdagen zonder opgave van reden te ruilen of te retourneren. Mits deze onbeschadigd is en voorzien is van de originele verpakking en informatiekaartjes. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd.
2. Wilt u een product ruilen of retourneren dan dient u dit binnen 7 werkdagen na ontvangst van het product schriftelijk of via email bij BINK lampen kenbaar te maken.
U dient aan te kunnen geven dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging.
3. Bij het retourneren van de bestelling komen de kosten voor het terugzenden voor uw eigen rekening.
4. Aanbiedingen kunnen niet worden geretourneerd.
5. BINK lampen zal binnen 10 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten aan u terugstorten.

nl_NLNederlands