Licht advies

Beproefde kwaliteit & onnavolgbaar vakmanschap.

Onze keuze

Gijs Buis, eigenaar BINK: “De geselecteerde armaturen van BINK vinden hun oorsprong bij de meest vooraanstaande designers van begin 20ste eeuw. De Bauhaus periode waarin materialen en designs werden gekozen om lang mee te gaan. We gebruiken internationaal erkend en meermaals bekroonde ontwerpen die qua functionaliteit, kwaliteit en ontwerp hun weerga niet kennen.

Dit doen wij uit liefde voor design maar vooral om het voortouw te nemen naar een zero-waste economie. Wij als BINK willen af van “take, make, waste” en naar cycling (looping) van al onze producten.

Verlichtingsadvies

BINK biedt inspirerende verlichting & adviesplannen voor bedrijven en particulieren.
U komt bij BINK voor gepassioneerd en professioneel projectverlichting advies van kantoor tot winkel en van loft tot woonboerderij.

Functionaliteit, stijl, uw wensen en ons advies

Het lichtplan voor uw woning, winkel, horecagelegenheid of bedrijfsruimte is de juiste combinatie tussen functionaliteit, stijl, uw wensen en het advies van onze lichtarchitecten.
BINK werkt gecertificeerd met Nederlandse vakmannen en met armaturen die episch zijn in hun oorsprong en ontwerp, ieder met een uniek verhaal.

PORTFOLIO
Naar onze projecten

nieuwe logo BINK lampen
contact via [email protected]

nl_NLNederlands