Shipment

Delivery (Article 4, General Terms and Conditions)

Delivery takes place while stocks last.
2. In het kader van de regels van de koop op afstand betreft de leveringstermijn officieel maximaal 30 dagen. BINK  lampen streeft ernaar uw bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling te versturen. Bij afwijkende levertijd ontvangt u van ons bericht. Als blijkt dat een bestelling niet of alleen gedeeltelijk kan worden uitgevoerd
doordat het bestelde niet meer leverbaar is of vertraging heeft, ontvangt u van ons bericht. Bij overschrijding van de maximale levertijd van 30 dagen heeft u het recht uw bestelling kosteloos te annuleren. Hiervoor dient u een email of brief aan BINK lampen te sturen. Betalingen zullen in dat geval binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw bericht aan u worden teruggestort.
3. BINK lampen verstuurd via POSTNL. De producten worden aangetekend verstuurd en zijn tot een bedrag van ? 500 verzekerd.
BINK lamps reserves the right to arrange for delivery itself.
5. Aan de leveringsplicht van BINK lampen zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door BINK lampen geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering.
6. The shipping costs will be charged to you during the checkout of your order.
Bedrag is afhankelijk van de zwaarte en grootte van de order. Voor bestellingen die buiten Nederland moeten worden afgeleverd, kunt u voor de verzendkosten contact met ons opnemen.
7. Gedurende het transport van de producten zal BINK lampen het risico dragen in geval van schade, diefstal of verlies van de producten. Op het moment van aflevering is BINK lampen niet meer verantwoordelijk en zal dit risico op u overgaan.
All terms stated on the website are indicative. No rights can therefore be derived from the aforementioned periods.

en_GBEnglish (UK)