BINK’s inruilplan

Closing the Loop

BINK lampen, aan het werk

Op onze vintage / erfgoed armaturen biedt BINK u levenslang garantie.
Door deze garantieperiode zijn reparaties gratis. Verder zullen wij altijd proberen producten te repareren of te vervangen (tegen een redelijke prijs) die zijn beschadigd door ongelukken of slijtage.
Ook kunt u gebruik maken van BINK’s inruilplan.
Hiermee combineren we twee circulaire methoden: Product Circularity & product as a service. Met dit inruilplan maakt BINK haar vintage collectie “full circle” en nemen wij onze plaats in de circulaire economie in.

Our journey to close the loop

Ons doel is om onze vintage lampen voor altijd in gebruik te houden en samen met u onze planeet verder te helpen.

Reduce-re-use-recycle-BINK-lampen-leiden

Meer weten over BINK’s inruilplan?

Bij BINK is een vintage lamp een lamp voor het leven.

Via onze terugkoopregeling is het mogelijk om uw BINK-lampen in te ruilen en 50% van de oorspronkelijke waarde te kunnen gebruiken voor een toekomstige aankoop.
Via deze link komt u bij de voorwaarden (toegankelijke tekst, 3 min)
Vul via deze link uw formulier inruilplan in

Geretourneerde armaturen worden door onze professionals gerestaureerd en opnieuw gecertificeerd en op de markt gebracht (NEN3140).

productie oude technieken

Hoe werkt het?

Aankoop:
Koop één of meerdere vintage lampen uit onze collectie. Dat kan een enkel uniek exemplaar zijn of een grote hoeveelheid voor een commercieel project.

Terugverkoop:
Na minimaal 1 jr of langer. Geeft u aan dat u terug wilt verkopen en wij helpen u met het proces om uw armaturen veilig bij ons terug te krijgen.

Tegoed:
Na ontvangst & goedkeuring krijgt u uw tegoed om uit te geven aan uw volgende vintage aankoop bij BINK. Zo kunt u uw interieur een nieuwe look geven en helpt u ook mee om voor onze planeet te zorgen.
Wilt u meer in detail weten hoe deze regeling kan worden benut?
Via deze link komt u bij de voorwaarden (toegankelijke tekst, 3 min)
Vul via deze link uw formulier inruilplan in

Waarom doet BINK dit?

Omdat we ons geroepen voelen om op een verantwoordelijke manier bij te dragen aan de circulaire economie. Op deze manier houden wij samen met onze klanten tijdloze & hoogwaardig gemaakte designs in stand voor de komende generaties. Verder streven wij er naar om overconsumptie te bestrijden en willen helpen om het opwarmen van onze planeet tegen te gaan.


Recycling-stichting-open-BINK-lampen

Wilt u ons verhaal volgen?

nl_NLNederlands