Categorieën
Homepage Blog Nieuws

Bauhaus lampen, ruim 100 originele modellen

Bauhaus lampen van de serie EBOLICHT uit Duitsland

Ruim 100 originele industriële design lampen

Bolichwerke

Traditie & Vooruitgang is vanaf de oprichting in 1911 het kenmerk van het in Baden-Württemberg gevestigde familiebedrijf Bolichwerke vernoemd naar de oprichter van het bedrijf Eugen Bolich. De meest bekende Bauhaus lampenserie van deze onderneming is Ebolicht de van oudsher kwalitatief hoogstaande en uitermate functionele lampen. Volledig in de geest van de Bauhaus periode waaruit dit bedrijf stamt.

Metaaldrukkerij Ebolicht

Charmant & tijdloos

De charme van de serie Ebolicht heeft -in de afgelopen 100 jaar- niet alleen niet alleen huishoudens en trendy bars overtuigd van deze tijdloze lampen. Bolichwerke lampen waren al in een aantal internationale speelfilms te zien, waaronder Valkyrie, Inglourious Basterds en talloze andere als rekwisiet. Ook in het bedrijfsleven zijn deze lampen afgenomen door vooraanstaande bedrijven als, DaimlerChrysler, BMW, BASF en vele restaurants, brouwerijen en talrijke architectenbureaus.

Collage BINK lampen Ebolicht

Eigen RAL kleuren en aanpassingen

Ebolicht is gewend aan maatwerk om te kunnen voldoen aan speciale bestellingen en verzoeken van klanten.
Op de BINK site ziet de de modellen in zwart maar uw eigen RAL kleur en of aanpassingen in het model van de lamp zijn voor Duits vakmanschap geen enkel punt.
vraagt u gerust verder hierover

Collage Ebolicht BINK lampen

 In het ontwerp lijkt deze serie lampen op de tegenhangers van aluminium, maar Ebolicht lampen zijn voornamelijk gemaakt van dik plaatstaal, koper en porselein voor de lamphouders, zodat dit karakteristieke materiaal door de tijd de typische en zeer gewilde patina zal verkrijgen.
Ebolicht lampen zijn zeker ook geschikt voor gebruik buitenshuis.

Deze lampenserie heeft een gegarandeerde levensduur van 25 jaar

logo ebolicht

Specificaties en brochures 

[email protected]
www.binklampen.nl

Door Gijs Buis

BINK lampen is specialist in lichtoplossingen voor onder andere retail, horeca, kantoren, hotels, bedrijfshallen en residentiële projecten.

nl_NLNederlands